Affugter biltema

Luftaffugter – sænk luftfugtigheden og få bedre indeklima

Luftaffugter – sænk luftfugtigheden og få bedre indeklima – Biltema.dk

Luftaffugteren sænker effektivt luftfugtigheden og mindsker risikoen for dårligt indeklima, mug og svampesporer. Affugtere i høj kvalitet til lav pris.

Luftaffugteren sænker effektivt luftfugtigheden og mindsker risikoen for dårligt indeklima, mug og svampesporer. Affugtere i høj kvalitet til lav pris. Se mere her.

Luftaffugter, 20 liter – Biltema.dk

OBS: Væsken fra affugteren kan hældes i afløbet, mens selve posen med saltet skal efterlades på en genbrugs- affaldsstation.

Med en luftaffugter kan du sænke luftfugtigheden i et lokale og dermed få et mere behageligt indeklima. Luftaffugteren kan også anvendes som ekstra tørrehjælp til vasketøj. Valg af ønsket luftfugtighed Med et enkelt tryk på en knap kan du vælge den ønskede luftfugtighed i rummet. Luftfugtigheden kan indstilles fra 30-80% i trin på 5%. To affugtningsfunktioner Affugteren har to affugtningsfunktioner. Vælg mellem automatisk eller kontinuerlig affugtning. Justerbar blæserhastighed Luftaffugteren giver dig mulighed for at vælge mellem høj eller lav blæserhastighed. 24-timers timer Luftaffugteren har en indbygget timer, som du kan bruge til at indstille, hvor mange timer affugteren skal køre, når den er i brug. Timetallet kan indstilles op til 24 timer i trin af én time. Rummelig vandbeholder Luftaffugteren har en rummelig vandbeholder med et volumen på fem liter. Tøm vandbeholderen efter behov, og inden du flytter produktet.  Kontinuerlig vandafledning Hvis du ikke vil tømme vandbeholderen løbende, er der også inkluderet en 60 cm slange til kontinuerlig vandafledning. Slangen skal så placeres i et afløb. Nem at flytte Luftaffugteren er nem at flytte. Du kan således bruge den i flere rum, i campingvognen eller i sommerhuset. Vigtigt at huske på Affugteren skifter til hvilefunktion, hvis luftfugtigheden har nået den indstillede værdi, eller hvis vandbeholderen er fuld.

Luftaffugter, 10 liter – Biltema.dk

Affugtere bidrager til at holde luftfugtigheden nede i hele hjemmet. Kan fx anvendes ved en vandskade eller tørre tøj. Køb affugtere hos jem & fix.

Med en luftaffugter kan du sænke luftfugtigheden i et lokale og dermed få et mere behageligt indeklima. Luftaffugteren kan også anvendes som ekstra tørrehjælp til vasketøj. Valg af ønsket luftfugtighed Med et enkelt tryk på en knap kan du vælge den ønskede luftfugtighed i rummet. Luftfugtigheden kan indstilles fra 30-80% i trin på 5%. To affugtningsfunktioner Affugteren har to affugtningsfunktioner. Vælg mellem automatisk eller kontinuerlig affugtning. Justerbar blæserhastighed Luftaffugteren giver dig mulighed for at vælge mellem høj eller lav blæserhastighed. 24-timers timer Luftaffugteren har en indbygget timer, som du kan bruge til at indstille, hvor mange timer affugteren skal køre, når den er i brug. Timetallet kan indstilles op til 24 timer i trin af én time. Rummelig vandbeholder Luftaffugteren har en rummelig vandbeholder med et volumen på 1,8 liter. Tøm vandbeholderen efter behov, og inden du flytter produktet.  Kontinuerlig vandafledning Hvis du ikke vil tømme vandbeholderen løbende, er der også inkluderet en slange til kontinuerlig vandafledning. Slangen skal så placeres i et afløb. Nem at flytte Luftaffugteren er nem at flytte. Du kan således bruge den i flere rum, i campingvognen eller i sommerhuset. Vigtigt at huske på Affugteren skifter til hvilefunktion, hvis luftfugtigheden har nået den indstillede værdi, eller hvis vandbeholderen er fuld.

Fugtfjerner – Biltema.dk

Brugsanvisning til Biltema 84-002 Affugter. Se og download pdf’en, find svar på ofte stillede spørgsmål, og læs tilbagemeldinger fra brugere.

Fugtfjerner, der absorberer overskydende fugt i den omgivende luft, hvilket reducerer risikoen for mug og dårlig lugt. En refill-pose rækker til ca. 1–3 måneder, afhængigt af temperatur og luftfugtighed. Posen absorberer fugt, og der dannes væske i bunden. Beholderen kan genbruges. Hæld væsken i afløbet, og udskift kun refill-posen/refillposerne.

Fugtfjerner og refill poser – fjern fugt og dårlig lugt – Biltema.dk

En fugtfjerner fra Biltema kan gøre dit indeklimaet mere behageligt og fjerne overskudsfugt. Du finder fugtfjernere og refill poser til faste lave priser. Se udvalget her.

Klimaanlæg, bærbart, 30 m² – Biltema.dk

Med et klimaanlæg kan du effektivt nedsætte indendørstemperaturen og dermed få et mere behageligt indeklima.  Let at bruge Klimaanlægget er meget nemt at bruge. Det tilsluttes til en stikkontakt med en jordforbundet stikprop og styres derefter via kontrolpanel eller med fjernbetjening. Enheden er tilpasset til lokaler af størrelse 18-22 m². Fire driftsprogrammer Klimaanlægget har fire driftsprogrammer at vælge imellem. Vælg, om du vil bruge den til at afkøle luften, til at opvarme luften, som ventilator eller som affugter. Justerbar blæserhastighed Klimaanlægget giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige blæserhastigheder. Det indebærer, at du kan tilpasse blæserhastigheden efter netop dine behov. 24-timers timer Klimaanlægget har en indbygget timer, som du kan bruge til at indstille, hvor mange timer klimaanlægget skal køre, når det er i brug. Angiv tidspunkt for automatisk start/stop fra 1–24 timer. Auto swing Auto Swing er en funktion, der kan tændes og slukkes, og som betyder, at ventilatorskærmen bevæger sig automatisk for at sprede luften bedre. Nemt at flytte Klimaanlægget er bærbart og dermed nemt at flytte. Du kan således bruge det i flere rum, på kontoret, i campingvognen eller i sommerhuset. Vigtigt at huske på Hvis produktet skal benyttes som luftaffugter, skal afløbsslangen monteres. Klimaanlægget har en udløbsslange, der skal føres ud gennem et hul i væggen, døren eller vinduet.

Luftrenser, 25 W – Biltema.dk

En luftrenser renser luften for meget små partikler og forurenende stoffer. Denne model er beregnet til rum på 8-10 m² og til både soveværelset og i børnenes legeværelse. Det runde design med et 360-graders luftindtag gør den let at placere hvor som helst i rummet uden at forringe ydeevnen. Hvorfor luftrenser? En luftrenser forbedrer indendørsluften betydeligt. I bymiljøer er udstødnings- og partikelniveauet ofte højt. Det påvirker indeklimaet og kan bidrage til, at for eksempel et barn rammes af astma og allergi. Med en luftrenser bliver luften både renere, og det bliver lettere at trække vejret. I mere landlige miljøer renser luftrenseren luften for pollen og gør livet mere behageligt for pollenallergikere i den mest udprægede pollensæson. Luftrenseren filtrerer også pelsallergener, røg og mados fra. Tretrinsfilter Luftrenseren har et effektivt tretrinsfilter bestående af et forfilter, et HEPA 13-filter og et aktivtkul-filter. Det indebærer, at den renser luften og fanger hår, støv, små partikler, bakterier, røg, pollen og andre allergener. Med touchpanel Luftrenseren er meget nem at betjene. Med et par lette tryk på touchpanelet får du foretaget alle de tastetryk, der skal til for at få renere luft i dit hjem. Tre blæsertrin Luftrenseren har tre blæsertrin. Det betyder, at du kan vælge mellem lav, normal eller høj blæserstyrke. Ved lav blæserstyrke er luftrenseren meget støjsvag, hvilket er velegnet om natten. Belysning Luftrenseren har dæmpbar belysning, der er velegnet til brug som natlampe. Lyset kan slukkes. Indikator for filterskift Tretrinsfiltrets levetid påvirkes af luftkvaliteten på det sted, luftrenseren er placeret. Når filteret skal udskiftes, lyser en indikator på kontrolpanelet. Du kan derefter nemt tage filtret ud og erstatte det med et nyt. Filteret skal udskiftes mindst en gang om året og oftere i omgivelser, hvor der er flere forurenende stoffer.

Affugter, Biltema – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og Brugt

Affugter, Biltema, Affugter fra biltema som fungere perfekt Sælger den fordi vi har solgt huset hvor der var fugt.Op til 10liter i døgnetDisplay med fugt

Affugtere til hele hjemmet – Jem & Fix

Affugtere til hele hjemmet | jem & fix

Affugtere bidrager til at holde luftfugtigheden nede i hele hjemmet. Kan fx anvendes ved en vandskade eller tørre tøj. Køb affugtere hos jem & fix.

Brugsanvisning Biltema 84-002 Affugter – Manuall DK

Brugsanvisning Biltema 84-002 Affugter

Brugsanvisning til Biltema 84-002 Affugter. Se og download pdf’en, find svar på ofte stillede spørgsmål, og læs tilbagemeldinger fra brugere.

Keywords: affugter biltema, biltema affugter