Mobilholder til bil biltema

Mobilholder – Praktisk, sikker og mange monteringsmuligheder

Mobilholder – Praktisk, sikker og mange monteringsmuligheder – Biltema.dk

Hos Biltema finder du et stort udvalg af mobilholdere til bilen, til motorcyklen eller til hjemmet. Ikke alle biler er ens, og det er også forskelligt fra …

Tal sikkert i telefon, mens du kører bil. Hos Biltema finder du et stort udvalg af mobilholdere til din smartphone eller tablet. Vi har mobilholdere til ethvert behov.

Mobilholder – Biltema.dk

Her finder du mobiltilbehør og mobilholdere for en sikker, praktisk og bekvem køretur. Se vores store udvalg af mobiltilbehør til bilen lige her.

Letmonteret holder til smartphones. Film dine aktiviteter i skov og mark, og undgå rystende og slørede film. Holderen kan fastgøres til forskellige typer stativer.

Mobilholder, universel – Biltema.dk

Universal mobilholder, der passer til både mobiltelefoner og små tablets. Holderen fastgøres på indersiden af forruden med en kraftig sugekop og leveres med to fleksible monteringsarme, en lang og en kort, så den passer til både smalle og dybe instrumentpaneler i bil og båd. Den fleksible arm har en sikker og robust fastgørelse med en skrue til holderen, og den kan nemt udskiftes med en stjerneskruetrækker. OBS! Mobiltelefon medfølger ikke

Mobiltilbehør til en god pris – Køb det her – Biltema.dk

Her finder du mobiltilbehør og mobilholdere for en sikker, praktisk og bekvem køretur. Se vores store udvalg af mobiltilbehør til bilen lige her

Mobilholder med magnet – Biltema.dk

Kompakt og fleksibel universalholder med magnetfastgørelse. Der medfølger to tynde metalplader, én der fastgøres på bagsiden af smartphonen eller mellem smartphonen og skallen. Magneten gør det meget enkelt at løsne og fastgøre telefonen! Holderen har et led til nem indstilling af vinklen, 360˚. Holderen kan også benyttes direkte med magnetiske mobiltegnebøger. Fastgøres i luftdysen.

Universalholder til mobil – Biltema.dk

Universalholder med stabil sugekop og monteringsplade, som kan sidde fast næsten overalt. Med nemt énhåndssystem til at sætte mobilen på plads. Mobilholderen kan drejes 360°, og armene kan forlænges og vinkles ca 100°. Passer til enheder, der er mellem 55 og 87 mm brede.

Mobilholder med magnet – Biltema.dk

Mobilholder med magnet

Mobilholder med magnet – Biltema.dk

Lille universalholder der fastgøres med dobbeltklæbende tape, og som har magnetholder til smartphone. Der medfølger to tynde metalplader, en der kan fastgøres på bagsiden af smartphonen, og en der kan placeres mellem smartphone og skal. Magneten gør det meget enkelt at løsne og fastgøre telefonen! Holderen har et led til nem indstilling af vinklen, 360˚. Holderen kan også benyttes direkte med magnetiske mobiltegnebøger.

Universalholder til mobil – Biltema.dk

Smart og fleksibel mobilholder, der let kan betjenes med én hånd. Fastgøres i bilens luftdyse. Drejelig 360˚. Til mobiltelefoner med bredde 5,3 – 8,8 cm. Gummibeklædte gribearme så mobiltelefonen ikke glider.

Keywords: mobilholder til bil biltema, gps holder biltema