Restaurant smør

Restaurant Smör – smørrebrødsrestaurant i Nationalmuseet

Smag på Smör – et moderne smørrebrødsværtshus. Vi serverer smørrebrødsklassikerne, du kender, med et både historisk og moderne tvist.

Nationalmuseets restaurant og café

Med tydelige referencer til det klassiske frokostkøkken og egnsretter serverer Restaurant Smör nyfortolkninger af danske retter, ikke mindst smørrebrød.

Inspireret af den danske madkulturhistorie. Brunch hver lørdag og søndag. Spis dig gennem historien.

Restaurant Smör, København – Restaurantanmeldelser

Restaurant Smör, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Smör, København: Se 71 objektive anmeldelser af Restaurant Smör, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Restaurant Smör, København: Se 71 objektive anmeldelser af Restaurant Smör, som har fået 3,5 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 962 af 2.738 restauranter i København.

Venue: Restaurant Smör – Madkastellet

Restaurant Smör – Madkastellet

Med tydelige referencer til dansk madhistorie og råvarer serverer Restaurant Smör fortolkninger af smørrebrød og danske klassikere.

Med tydelige referencer til dansk madhistorie og råvarer serverer Restaurant Smör fortolkninger af smørrebrød.

Restaurant Smör | Book bord her og skær 1/3 af prisen

Som navnet indikerer er det et smørbart menukort, restaurant Smör tilbyder til frokost. Smörs kulinariske køkken bygger på gedigent håndværk og bæredygtige …

Restaurant Smör (@restaurant_smorkbh) • Instagram photos …

Anmelderrost frokostrestaurant på Nationalmuseet, hvor du kan spise uden at betale entré til museet. #restaurantsmör. Bestil bord her: restaurant-smor.dk.

Restaurant Smør – København – Rentspace

Restaurant Smør – Rentspace

Mærk historiens vingesus og hold dit næste møde eller selskab på én af Nationalmuseets mange fantastiske museer rundt omkring i hele landet.

Keywords: restaurant smør