Testcenter samsø åbningstider

Samsø Kommune

På Samsø Kommunes hjemmeside finder du information, tilbud og services til borgere. Du kan også læse om livet på Samsø, jobs i kommunen og erhvervshjælp.

Udvidede og ændrede åbningstider for hurtigtest på Samsø

12. maj 2021 — Fra og med næste uge vil der være åbent flere timer til hurtigtest, og der vil være mulighed for at blive testet om eftermiddagen på torsdage.

Kort over covid-19 testcentre – Coronasmitte.dk

Kort over covid-19 testcentre

Mandag 08:00 – 14:00. Onsdag 08:00 – 14:00. Fredag 08:00 – 13:00. Søndag 09:00 – 13:00. OBS. Ovenstående åbningstider er gældende fra 06.02.2023 Søndage er …

Find et testcenter nær dig. Kortet viser alle PCR-teststeder, som udbydes af de danske myndigheder.

Coronavirus: Teststeder og åbningstider – Region Midtjylland

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. … Find testcentre på kortet og se adresser og åbningstider …

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. Find teststeder til både PCR-test og hurtigtest.

COVID19: Se oversigt over test-steder i Region Midtjylland

COVID19: Se oversigt over test-steder i Region Midtjylland – Region Midtjylland

Alle kan gratis blive testet for COVID-19. Børn under to år skal henvises af egen læge. Teststeder og åbningstider >>> …

Borgere kan gratis blive testet for at få svar på, om de aktuelt er smittet med corona (Covid-19).

Bliv testet for Covid-19 mod betaling – Falck

Bliv testet for Covid-19 mod betaling

Du kan også bestille tid til gratis PCR-test i et af Testcenter Danmarks … Testen du kan købe er en hurtigtest, som du kender fra Falcks testcentre.

Falck tilbyder både covid-kviktest og PCR-test mod betaling i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Og du får hurtigt svar på prøven. Læs mere her.

Coronatest på Samsø – NB Kommune

16. feb. 2021 — På Samsø kan du både få en PCR-test og en hurtigtest. … og med uge 20 (første gang er tirsdag den 18. maj) er der udvidede åbningstider.

Statens Serum Institut

Statens Serum Institut (SSI) sikrer forskningsbaseret sundhedsdokumentation, rationel udnyttelse af it i sundhedsvæsenet og beredskab og forebyggelse i …

Statens Serum Institut (SSI) sikrer forskningsbaseret sundhedsdokumentation, rationel udnyttelse af it i sundhedsvæsenet og beredskab og forebyggelse i relation til smitsomme sygdomme, biologiske trusler og medfødte lidelser.

Keywords: testcenter samsø åbningstider