Tv2 knæk cancer 2020

Så mange penge blev der samlet ind til ‘Knæk Cancer’ 2020

Så mange penge blev der samlet ind til ‘Knæk Cancer’ 2020 – TV 2

25. okt. 2020 — Lørdag aften løb det niende ‘Knæk Cancer’-indsamlingsshow over skærmen, hvor der blev samlet ind til at knække cancer.

Lørdag aften løb det niende ‘Knæk Cancer’-indsamlingsshow over skærmen, hvor der blev samlet ind til at knække cancer.

Knæk Cancer – i uge 43 på TV 2

En ud af tre danskere rammes af kræft, og de to andre er pårørende. Sammen kan vi gøre en forskel. Stå sammen – Knæk Cancer i uge 43.

En ud af tre danskere rammes af kræft, og de to andre er pårørende. Sammen kan vi gøre en forskel. Stå sammen – Knæk Cancer i uge 43.

Knæk Cancer – TV 2 PLAY

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse sætter igen fokus på kræftsagen med Knæk Cancer i uge 43 – i år med særligt fokus på at bryde den tavshed, som ofte opstår, …

TV 2 og Kræftens Bekæmpelse sætter igen fokus på kræftsagen med Knæk Cancer i uge 43 – i år med særligt fokus på at bryde den tavshed, som ofte…

Knæk Cancer – det går pengene til – Kræftens Bekæmpelse

Knæk Cancer – det går pengene til

Her er alle projekterne, der har fået penge fra Knæk Cancer. Se, hvordan over 400 projekter arbejder på at “knække cancer”. Se regnskab og indsamlet beløb …

Her er alle projekterne, der har fået penge fra Knæk Cancer. Se, hvordan over 400 projekter arbejder på at “knække cancer”. Se regnskab og indsamlet beløb for alle Knæk Cancer indsamlinger.

Rekord: Danskerne støtter Knæk Cancer med næsten 170 mio.

30. okt. 2021 — Opbakningen til Knæk Cancer har for tiende gang været overvældende. Der blev samlet knap 170 millioner kroner ind i en uge, …

Opbakningen til Knæk Cancer har for tiende gang været overvældende. Der blev samlet knap 170 millioner kroner ind i en uge, der bød på et kæmpe engagement fra hele Danmark, rørende historier, kreative indsamlinger og ikke mindst oplysning om kræft og forskning.

Knæk Cancer Forside | Knæk Cancer

Knæk Cancer 2022. Knæk Cancer er en ambitiøs overskrift. Men det er ikke desto mindre det mål, TV 2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig. Ikke …

139 millioner til Knæk Cancer – Kræftens Bekæmpelse

25. okt. 2020 — En uges oplysning om kræft, stærke fortællinger og en stor indsamling kulminerede lørdag aften med ‘Knæk Cancer Live’ på TV 2.

Nyt, fantastisk indsamlingsresultat: I løbet af Knæk Cancer-ugen blev der i alt indsamlet 139 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

Knæk Cancer 2020 | TV 2 Kosmopol

Knæk Cancer 2020. TV 2 Lorry er igen i år med til Knæk Cancer-indsatsen i samarbejde med TV 2 og Kræftens Bekæmpelse. Ikke alene, men sammen med danskerne, …

Knæk Cancer 2020 | TV2 ØST

Knæk Cancer (2:2) – Knæk Cancer 2020 | TV2 ØST

22/10/2020. Uge 43 er Knæk Cancer-uge, og her på TV 2 ØST er vi gået sammen med TV 2 og Kræftens Bekæmpelse om at knække cancer.

I denne uge hylder vi dem, der gør en forskel for kræftramte. Vi møder Susanne Birkmose, som har meldt sig som frivillig navigator via kræftrådgivningen.

Keywords: tv2 knæk cancer 2020