Operationel leasing er en god løsning for mange virksomheder

Har du nogensinde sat dig ind i ”Hvad er operationel leasing?”. Så er det måske værd at bruge lidt tid på, da det kan være en god løsning for lige præcis din virksomhed. Benytter du dig af operationel leasing, kan du hurtigt få en flot og ny vognpark til din virksomhed, der består af fuldstændig ens biler. 

Er du blevet bare en lille smule interesseret i operationel leasing, så læs med videre her for at få mere at vide. 

Få mere viden om operationel leasing

Når du benytter dig af operationel leasing, får du flere fordele. En af fordelene er, at du ikke hele tiden skal være bekymret for bilerne på samme måde, som hvis du ejer dine firmabiler. Det skal du ikke, fordi en operationel leasingkontrakt indeholder en serviceaftale, hvilket er et stort plus for dig. 

Fordelen ved at have en serviceaftale i din leasingkontrakt er, at det er leasingfirmaet, som skal betale alle udgifter i forbindelse med en firmabils drift. Du risikerer derfor ikke, at der pludselig kommer en kæmpestor udgift for at holde firmabilen eller firmabilerne kørende. Denne udgift står leasingselskabet nemlig for. 

Du får altså en økonomisk fordel, når du vælger at bruge operationel leasing i din virksomhed, og du slipper for de mange bekymringer, der er i forbindelse med at have velkørende køretøjer i firmaet. I stedet kan du bruge din dyrebare tid på at fokusere på andre ting, så din virksomhed hele tiden er i udvikling, og du kan tage dig bedst mulig af dine kunder.