Sørg for at have sikkerhedsudstyret klar i bilen

Har du overhovedet noget sikkerhedsudstyr i din bil? Rent faktisk er der noget sikkerhedsudstyr, der er lovpligtigt i visse situationer, mens andet blot anbefales. Der kan ske meget på ingen tid, når du kører rundt på vejene i en bil. 

Det gør sig gældende uanset, om du har købt en bil, eller om du har valgt Porsche leasing. Derfor bør du til alle tider have sikkerhedsudstyr klar i bilen. Men hvilket sikkerhedsudstyr er godt at have med i bilen? Læs med videre her og find ud af det.

Advarselstrekanten er et must

En advarselstrekant er godt nok ikke lovpligtigt udstyr, som du skal have i din bil. Men hvis uheldet er ude, og din bil går i stykker, eller hvis du er involveret i et færdselsuheld, er det lovpligtigt, at du sætter en advarselstrekant bag bilen. 

Det er altså anbefalelsesværdigt, at du har en advarselstrekant med i bilen, da det er en sikkerhedsforanstaltning både for dig selv og dine medtrafikanter. Desuden straffes du med en bøde, hvis der ikke er opstillet en advarselstrekant ved et uheld eller lignende.

En brandslukker kan klart anbefales

At anskaffe en brandslukker, som du kan have i bilen, er endnu en ting, der kan komme dig til gode. Med en brandslukker kan du nemlig hurtigt få stoppet en brand i din bil eller holde den nede, så skaden begrænses. 

Du kan også hjælpe andre, der har brug for assistance i forbindelse med en brand i deres bil. 

Førstehjælpskassen er handy

Sidst men ikke mindst bør du have en førstehjælpskasse i din bil. Med sådan en kasse kan du hjælpe dig selv og andre på forskellige måder.